Izvor:
24.09.2016 u 00:34
0

GALE, PROVALJEN SI: Vita Tarot otkrio gde je video GASTTOZZA i sa kime, a ZORICA NE ZNA ZA TO!

Vitomir Tomić poznatiji kao Vita Tarot ekskluzivno za happytv.rs ispričao je da pregovara sa erotskim rediteljem Pegijem koji je gostovao u luksuznoj vili "Parova" o jednom projektu, ali i ko se na tom sastanku još našao.

Bio sam dva-tri puta sa Pegijem u nekim kombinacijama, priča se da sprema neki rijaliti sa erotskom temom, a kad god sam bio tamo, bio je Gasttozz. Ne znam šta će on tamo, šta radi, to su sve još tajne, ali sve će biti ekskluzivno i neviđeno. Jamogu da budem učesnik, ali samo da ih masiram i da odradim poluerotsku masažu. Samo toliko. Ne bi u mojim godinama, osim ako ne bude neka partnerka koja voli starije, onda neću da izbegavam. Ovde sam i došao da širim ljubav, ljudi ne bi trebalo da se stide, to je još uvek tabu tema. Ja sam prošle godine nagovestio da buh otvorio školu ljubavi, bilo bi i seksa, znači štab stručnih ljudi, medicinske sestre koji bi davali savete neobrazovanim ljudima o tome – objasnio je Tomić.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter