Izvor:
05.05.2016 u 20:54
0

JEDAN POZIV PROMENIO JE SVE: Maca u šoku nakon što se NEKO uključio u program!

Poznato je da Maca Diskrecija ima dosta fanova, a da su čuveni Mačići i više nego angažovani, pokazuje i poziv gospođe Sabine iz Amerike koja se uključila u emisiju "Poželi pesmu" malo posle ponoći.

Ona je najpre iskritikovala Vesnu Rivas jer je prenela netačne informacije Maci, a to je da su fanovi mnogo ljuti na nju.

Ja nisam folirant. Naše je pravo što Maci poklanjamo stvari i ne ljutimo s ešto ih daje drugima jer, koliko sam videla, ona je pomogla onoj dvanaestočlanoj porodici poklonivši im neke stvarčice. Mišljenje njenih Mačića je da bude ona vesela Maca, kao što je nekada bila, ne da se skida, nego da igra i da bude vesela – rekla je gospođa.

Rivasova se odmah ubacila u razgovor.

Da, da, ona zna samo da igra pred ogledalom i da simulira, da ne kažem šta – rekla je ona.

Gospođo, hvala vam što toliko činite za mene. A ovi koji me ne vole mogu da crknu – rekla je Maca, misleći na pojedine učesnike "Parova".

Srećo moja, veliko iznenađenje ti se sprema za rođendan. Puna dva paketa poklona su otišla iz Amerike za Srbiju. Ljubavi moja, šta god ti treba, reci mi, poslaću ti – rekla jeSabina.

Maca nije mogla da sakrije oduševljenje, a učesnici su prevrtali očima i smejali. Zato je Maca rekla da će od sada biti jača i snažnija, u inat drugima.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter