Izvor:
05.05.2016 u 21:41
0

OVOM POZIVU SE NIJE NADAO: Evo kome je GASTTOZZ posvetio PESMU, a nije Zorici!

Nenada Marinkovića Gasttozza, Magdalenu Pejčev i Đorđa Đenića iznenadio je poziv jedne starije gospođe koja ih je pozdravila, a posebo Gasttozza kom je čak i ostavila broj telefona.

Sine, ja sam iz jednog sela Srpski Itebej i imam unuka koji se isto zove Nenad. Super si, baka te puno gledal. Ostaviću broj u režiji da mi se javiš kada izađeš iz "Parova", volela bih da te upoznam. Ako možeš za mene da otpevaš nešto, po svom izboru – rekla je baka, a Marinković nije mogao sa sakrije oduševljenje što ga jedna starija baka podržava.

Hvala vam puno, puno sam srećan što se ovakvi ljudi javljaju – zahvalio se Nenad, a zatim je uzeo mikrofon u ruke i otpevao "Dođeš mi u san" od Peđe Medenice.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter