Izvor:
15.03.2019 u 07:20
0

POBEDILA JE U PAROVIMA, BILA U VEZI SA GASTTOZZOM: Ona je jedna od najkontraverznijih učesnica rijalitija ikada! (FOTO)

Kroz vilu Parova prošle su mnoge učesnice, mada retko koja je ostala upamćena kao Zorica Dukić. Ona je pobednila u Parovima, zajedno sa svojim tadašnjim partnerom Rikijem sa kojim je sada u prijateljiskim odnosima.

Kada se odlučila ponovo na korak da uđe u velelepnu vilu, desila joj se neočekivana ljubav sa Nenadom Marinkovićem Gasttozzom sa kojim je raskid bio prilično buran, ali nakon toga uspeli su da se pomire i ostanu u prijateljskim odnosima.

Sada je Zorica uspešna biznismenka, drži svoje salone lepote i planira da unapredi svoje poslovanje. Nju će mnogi pamtiti kao jednu od najkontraverzinijih učesnica jer se o njenoj prošlosti prilikom ulaska u šou nije znalo apsolutno ništa.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter