Izvor:
16.03.2019 u 01:10
0

NOVINARI RASKRINKALI TAJNU VESNE RIVAS: Pobegla u rijaliti od kamataša ZBOG OVOGA!

U emisji "Vruća stolica" otkrivaju se razne pikanterije ali i demistifukjuju tajne.

Novinari su čuli priču iz pouzdanog izvora da je Vesna Rivas pozajmila novac od kamataš da bi otvorila astro "call" centar, a potom pobegla u rijaliti.

– Ne nije baš tako kako si rekao. Uletela sam u ozbiljne priče, jesam i precenila sam neki momenat koji je vezan za novac iz Londona koji sam nasledila. To košta i ja širim posao sa Švajcarskom i Nemačkom. Mnogo to košta, ne mogu da pričam jer neki ne razumeju. PO izlasku iz rijalitija sam krenula u akciju od 1.jula. Htela sam ozbiljnije stvari, kada imate lovu i kapital tamo negde ali nije naplativo trenutno jer traje proces. Nisam pozajmila 15 000e ali jedan deo novca sam posudila od jedne osobe. Jedina kamata koju ću imati je sa bankom – rekla je Vesna.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter