Izvor:
16.03.2019 u 07:24
0

VULETIĆ IMAO ŽENA NE ZNA IM SE BROJ: SPISAK POZNATIH cica koje su se TOPILE u Mladenovom zagrljaju! (FOTO)

Učesnik aktuelne sezone "Parova" Mladen Vuletić važi za velikog šarmera, te je retko koja devojka imuna na njegovu slatku priču.

Naime, on je bio zapaženi takmičar prethodnih sezona luksuzne vile, a ono što je svima zapalo za oko jeste to što Vuletić u šou programu ne može bez ženskog dodira. Budući da je mnogo devojaka prošlo kroz njegove ruke, mi smo napravili spisak onih koje je uspeo da osvoji, ali ne i da zadrži.

Dalila Dragojević jedna je od devojaka sa kojom je Vuletić otpočeo romansu pred kamerama, međutim nakon što su napustili rijaliti u kom su oboje boravili u sezoni pre oko dve godine, njihova ljubav se ugasila.

Aleksandra Subotić je takođe biila u kratkoj šemi sa Mladenom.

Ana Marija Džambazov bila je u strastvenoj vezi sa njim.

Atraktivna plavuša Branka Okuka, bila je u stabilnoj vezi sa zgodnim crnogorcem, ali takođe njihova veza nije uspela.

Mladen je i sam u više navrata isticao da se veoma vezao za Ninu Prlju, zgodnu crnku sa kojom je otpočeo vezu u "Parovima", te su se oni čak i "venčali" u raskošnoj vili, ipak, ljubav na njegovu veliku žalost nije opstala. Mnogi misle da je on još uvek nije preboleo, jer kada čuje pesmu "Nina" on se veoma rastuži.

Nakon što je raskinuo sa Prljom, prošao je određeni period, te se on odlučio da ponovo okuša sreću u sedmoj sezoni "Parova".

Prva devojka na koju se on nameračio bila je Aleksandra Marjanović, sa kojom se on pre izvesnog perioda ljubio, međutim njih dvoje su odlučili da ostanu prijatelji.

Postupak koji je iznenadio milionski auditorijum jeste njegova naprasna bliskost sa Nevenom Kalaver, sa kojom je Mladen pre nekoliko dana razmenjivao nežnosti.

S obzirom na to da se Kalaverova izjasnila rekavši da ne želi sa Vuletićem ništa, on nije sedeo skrštenih ruku, te je izgleda uspeo da je osvoji, jer mu se ona sve češće otvara.

Sa kojom devojkom će Mladen na kraju završiti, ostaje da ispratimo u narednim danima/mesecima.

Ostanite uz portal happytv.rs i pratite najaktuelnija dešavanja iz raskošne vile.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Youtube (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter