Izvor:
18.03.2019 u 18:48
0

PLAĆA ZA GREŠKE! LJUBIO DRUGU NA NJENE OČI! Da li je zauvek izgubio ?!(FOTO)

Milutin Radosavljević Mili izjavio je da je dokazao Marijani da joj Mea ne može biti prijateljica jer je ušla zbog njega.

Voditeljka Jelena upitala je Milija kako bi se osećao da se Marijana na njegove oči ljubi sa nekim drugim, jer je Mili upravo to radio ljubio se sa Meom u Tajnoj sobi, a kleo se da voli Marijanu i da želi da je oženi.

-Da sam hteo nešto sa Meom Bond mogao sam…Ona treba mene da sluša..Mea da je bila sa mnom bila bi rame uz rame, ta Mea je prva bila sa mnom napolju, a onda sam je ostavio zbog Marijane…Znao sam koji je bio Mein cilj ulaska- izjavio je Mili

Ne može nikako da podnese Marijanino druženje sa Ilijanom, koja po njegovom mišljenju želi da ih rastavi.

Marijana Marković ne želi da nabraja šta je sve oprostila Miliju, a kako tvrdi dosta toga je u pitanju.

-Ono što je sinoć uradio sa Meom je tako sramotan čin- izjavila je Marijana

Potvrdila je da je od tog trenutka on nevidljiv za nju.

Happtv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter