Izvor:
19.03.2019 u 06:51
0

NIŠTA NE SLUŠA NADICU! Aleks i Mladen su IMALI INTIMAN TRENUTAK, nakon OVAKVOG POLJUPCA, nije joj BILO DOBRO! (FOTO)

Aktuelni učesnici sedme sezone "Parova" Mladen Vuletić i Aleksandra Marjanović svakodnevno intrigiraju javnost svojim turbulentnim odnosom.

Naime, njih dvoje imaju zajedničku prošlost, a u poslednje vreme su sve bliži, te se spekuliše da će simpatični Crnogorac i atraktivna crnka obnoviti svoju romansu.

Jedina prepreka u njihovoj vezi jeste Nadica Marjanović, Aleksandrina majka, koja je jasno istakla da Mladena ne želi za zeta.

Vuletić i Aleksandra su prethodne noći bili na korak do poljupca u usne, međutim između njih desilo se nešto mnogo intimnije, pa je Mladen, Marjanovićevu poljubio u čelo, ( uglavnom se kaže da je poljubac u čelo intimniji od bilo kakvog drugog poljupca) a ona se istopila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter