Izvor:
19.03.2019 u 07:22
0

TRAUME IZ DETINJSTVA REFLEKTUJU SE DANAS NA NJU: Učesnica se i DANAS TRESE i JECA kada ČUJE…! (VIDEO)

Vesna Rivas je nedavno progovorila o svom odnosu sa Marijanom Marković, i tom prilikom je kazala da joj je drago zato što crnka nije više u vezi sa Milutinom Radosavljevićem Milijem.

Naime, Rivasova je otkrila da zna čitavu Marijaninu tužnu životnu priču, te primećuje da traume iz detinjstva i danas utiču na nju, te je objasnila:

Preživljavala sam skoro sve sa njima, od upoznavanja, i prvog dodirivanja, pokušaje da budu prijatelji i ljubavnici. Njene bitke sa bratom koji je iza rešetaka, takođe sam prebrodila sa njom. Imam jasnu sliku onoga šta njen brat doživljava sve ovo, i koliko ga to boli. Znam Marijaninu celu životnu priču. Od kada je sa Milijem postala je bezobrazna. Ja joj ne zameram ništa, sve radi zbog opstank.. Ponovila sam joj jednu rečenicu koju je čula od brata, a primetila sam da je ona puna trauma, trese se za svaku reč koju joj neko kaže, što je razumljivo budući da je ona imala težak život. Mili i ona nisu jedan za drugo, ona zaslužuje mnogo boljeg čoveka – kazala je astrološkinja.

Kako je sve to izgledalo možete videti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter