Izvor:
19.03.2019 u 13:44
0

ALEKS IZNELA MRAČNU TAJNU, POVERILA SE VULETIĆU: Evo šta zamera svojoj MAJCI NADICI! (FOTO)

Aleksandra Marjanović i Mladen Vuletić su svakim danom sve bliži, a jedina "prepreka" njihove ljubavi jeste Nadica Marjanović koja se jasno i glasno protivi romansi koja je na pomolu.

Naime, ona je u razgovoru sa Vuletićem, i Jovanom Novakov Šmizlom otkriva da joj smeta što se njena majka meša u njene odnose sa momcima.

Podsetimo, Nadica se u nedelju tokom "Nedeljnog ručka" uključila putem telefonske linije, i svojoj ćerki poručila da se distancira od Mladena.

Najbolje da budem savršenstvo i ono što moja majka hoće. Sve potiče od toga što sam uvek bila dete za primer, pa im je svima sad čudno što se bunim – rekla je Aleks.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter