Izvor:
21.03.2019 u 06:56
0

NJIHOVU VEZU SU SVI PODRŽAVALI, ONDA JE SVE OTIŠLO U SUNOVRAT: Ljubav je pukla kao mehur od sapunice a oni su postali neprijatelji?! (FOTO)

Kada su bili učesnici rijaliti šou programa Parovi, Ana Marija Džambazov i Tihomir Filipović, osvojili su srca ljudi kraj malog ekrana! Međutim, nakon završetka rijalitija njihova veza nije potrajala te su se brzo razišli a optužbe su dolazile i sa jedne i druge strane.

Mnogi nisu mogli da poveruju u to pa su mislili da je to sve marketing pred izlazak njene nove pesme, ali na kraju se sve ispostavilo kao tačno. Upućeni tvrde da su njih dvoje prekinuli svaku komunikaciju i da ne žele čak ni na ulici da se sretnu!

Oni kojima je ovaj par bio manje simpatičan jedva su dočekali da kažu da se radilo samo o još jednoj rijaliti vezi a da li je baš bilo tako, pokazaće vreme!

Ostanite uz happytv.rs i saznajte sve najnovije vesti!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter