Izvor:
21.03.2019 u 16:23
0

U DUŠU JE POGODILA: Mama IGRE PROREKLA SUDBINU ovoj UČESNICI, onda joj je dala INSTRUKCIJE! (FOTO)

Vesna Rivas je Jovani Novakov Šmizli otkrila šta joj vidi na osnovu njenog broja rođenja.

Naime, Rivasova je rekla Šmizli da ne sme da bude toliko emotivna koliko jeste, već da nauči da savlada situaciju koju ona misli da ne može.

Retko ko te kapira. Mi sedmice se osećamo, pogledom se kapiramo. Gastozz i Mladen su takođe sedmice, zato se i razumemo. Imaš keca u kodu. U rodnom kodu si numero šest. Energetski si prepunia tuge i suza, pa onda krenemo da pričamo. I kada ste najsrećniji, sve se završava suzama. Jako si rodoljubiva, iskrena, pravična, što samo sedmice razumeju najbolje. Iskrena si i čista. Kod tebe sve ide brzo, što može retko ko da isprati, ne kapiraju te muškarci. Ne možeš da budeš sa bilo kojim muškarcem, nemaš konkeciju sa realnošću. Kad budeš želela da uozbiljiš život, pažljivo biraj.Četvortka je idealna za tebe, i da nemate ništa ostvarićete sve zajedno. Da te spusti, ohladi – rekla je Vesna.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter