Izvor:
24.03.2019 u 02:55
0

NAJBURNIJI RASKID U ISTORIJI „PAROVA“! Vrištali jedno na drugo na SAV GLAS! Uvrede pljuštale, sad je definitivno KRAJ!

Enisa Bajramović i Goran Vujičić-Vuya uživaju u svojoj predivnoj ljubavnoj priči, krunisanoj veridbom, dok se Anđelina Marjanović i Đorđe Tomić žestoko svađaju.

Vila "Parova" se trese od drame, a mira ni na vidiku!

-Jesi mi rekla da sam klošar, jadnik i bednik?! Zakuni se u sestru da nisi!- Vikao je Đole, na šta mu je Anđelina odvratila da se ne kune u sestru.

Ljubomora je ipak učinila svoje.

-Pokazala si se se večeras šta si i ko si! Ti si meni večeras prebacila što sa Nevenom pričam, a šta ti radiš sa Mastorom! Igrate zajedno!– Kazao je on.

-Ako ćemo tako, ti si se odavno pokazao! Ja sam idiotkinja veća nego što si ti idiot, jer sam dozvolila sebi sve!

-Pripitu sam te video kako se sa Mastorom grliš!- Odvratio je on.

Đorđe Tomić je rekao da ga je sramota Anđelininog ponašanja.

Vi ne znate da se ponašate! Đina kreći u vilu, odneću te! Blamirate se, koji vam je?! Ne svađajte se oko k**ve!- Kazala je Aleksandra Marjanović zgađena njihovim ponašanjem.

Da li će se oni pomiriti?

Kako će preboleti ovaj raskid?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter