Izvor:
28.09.2016 u 02:38
0

MAČIĆI SE POLAKO RASTAJU OD SVOJE LJUBIMICE: Maca šokirala izdanjem iz kreveta! (FOTO18+)

Maca Diskrecija je zadala i konačan udarac svojim Mačićima! Naime, ona je svoj Instagram profil pretvorila u stranicu za odrasle, pa su Mačići odlučili da bojkotuju Nurkićevu.

Jedna od komentara je bio i : – Ne mogu da verujem kako zena može sebe ovalo da ponizi, mislila sam, nekad da si ok dok si bila u parovima tek sad vidim kako si prljava. Vidiš da nigde ne nastups niko te neće vise da gleda, a imala si podršku ljudi nisi znala da iskoristis..Iskreno se nadam da se dragi Bog i tebi nekada dati pamet da se setiš da bi nekad možda mogla biti nečija majka..ovo ti ne pišem .jer te mrzim, naprotiv..al preteruješ..žalosno – sam je jedan od komentara.

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto:Instagram/maca.privatno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter