Izvor:
26.03.2019 u 20:38
0

NOVINAR PORTALA HAPPY TELEVIZIJE ZAČEPIO USTA JELENI! PREPUCABVANJE SE ZAOŠTRILO! Obračun Ilijane i Jelene se nastavlja!

Ilijana Vagić i Jelena Ilić imaju sukob koji je potresao vilu "Parova" i sve takmičare.

Jelena je postala oštrija i agresivnija nego što se prikazivala do sada pa je pitanje da li je ona napokon pokazala svoje pravo lice.

Jelena je u jednom trenutku dala dvosmislenu izjavu o glupim ženama i nasilju koje trpe.

– Ne izvrći naše reči! Bez obzira da li je žena glupa ili ne ne treba da bude žrtva nasilja. Mi smo protiv nasilja. Po rečenici koju si ti izgovorila, gledaoci će zaključiti šta si htela da kažeš.– rekao joj nevinar Happy portala, Aleksa.

– Od početka mog učešća u rijalitiju, ko prati kakva sam bila, nema kod mene agresive, niti sam nešto preterano agresivna, imam da argumentujem svima i sve što treba. Pao mi je mrak na oči! Devojka me provocira- rekla je Ilijana objašnjavajući situaciju između nje i Jelene.

– Rekla sam da je glupa i da provocira non-stop na fizički kontakt.i da sa njom mogu da se obračunam jedino na takav kontakt. i da se smiri u nekom momentu!– rekla je Jelena.

Tako su one obrazložile svoje ponašanje.

A šta vi mislite? Koja je od njih u pravu? Ko je koga izazvao?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter