Izvor:
28.09.2016 u 23:02
0

NEOČEKIVANA REAKCIJA POSLE TRAGEDIJE: Gasttozz IZJAVIO SAUČEŠĆE Vesni, a ona ga nazvala „BARABOM“! (VIDEO)

Dok su zajedno boavili u luksuznoj vili "Parova", Nenad Marinković Gasttozz i Vesna Rivas su se svađali, provocirali, prepirali, psovali… Njihova netrpeljivost rasla je iz dana u dan, međutim kada je Vesna napustila rijaliti zbog smrti majke, Marinković je bio vidno potrešen kao i većina učesnika.

Posle nekoliko dana, kada se Rivasova vratila u "Parova", svi su joj prišli i izjavili saučešće, a Gasttozz je poslednji prišao Vesni i čvrsto je zagrlio. Ona mu je rekla kako ga je gledala kako je pričao o njoj, pa ga je nazvala "barabom". Prisetite se kako su u tom trenutku njih dvoje delovali kao pravi prijatelji:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter