Izvor:
13.04.2019 u 15:25
0

KADRA UPAO U ZAMKU! DA LI ĆE ODOLETI: „Samo se LJUBITE dok vam OVA sve ne RAZ*EBE VEZU“!

Elvin Kadrić imao je "prijateljski" razgovor sa Aleksandrom Marjanović sa kojom je "podvukao crtu" i postavio Aleks na svoje mesto.

Kadra je izajvio da će njih dvoje u vili "Parovi" biti prijatelji, ali da ne zna da li će tako i ostati kada napuste rijaliti.

Izabela Alijoski nije komenatrisala nagađa ostalih takmičara, ali se ipak pribila uz svog Kadru i stavila Aleksandri do znanja da je Kadra "voli toliko da joj noge ljubi".

Aleksandra je samo na trenutak izvirila iza zavese i nasmejala se Izabeli u lice, a potom je Ratko Damnjanovski prokomentarisao:

– Samo se vi ljubite dok vam ne dođe ova i razjebe sve stvari – rekao je on.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter