Izvor:
15.04.2019 u 14:48
0

NA RED JE DOŠLA I MILOJKOVA SAHRANA: MILIJANA PLAČE! Notar je neophodan! (VIDEO)

Milijana i Milojko podelili su ukućane na njihove pristalice i protivnike. Sa jedne strane Milojko je osuđen zato što ima pare za lekove za potenciju, a Milijanu samo koristi i želi da je ostavi bez ičega.

Sa druge strane takmičari su protiv Milijane jer su mišljenja da ona želi da iskoristi Milojka i da je sa njim samo zbog kuće jer nema gde da živi jer je se majka odrekla.

Milojko zbog svih optužbi je legao pored vrata želeći da izađe, a Mladen i ostala ekipa je krenula da glumi njegovu sahranu.

Milijana je plakala u Tajnoj sobi zbog toga što je Milojko izigrao, a ona nema gde kada izađe. Aleks i Šmizla su je podržale.

-Čovek umire zbog notara kako te nije sramota- vikali su takmičari .

Milojko je ležao nije mogao da ustane, a neki su vikali da se folira.

Anđela je rekla da Milojko ide u bolnicu, a da Milijana ostaje.

Pogledajte kakav je haos nastao u vili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter