Izvor:
16.04.2019 u 05:25
0

DINA OTVORILA DUŠU: Otišla sam kod njega, nije mogao da progovori, konačno je priznala šta se desilo! (FOTO)

Dina Galorini pridružila se svojim cimerima u vili Parova. Naime, ona je po prvi put od kada je ušla otvoreno pričala o svemu što se dešavalo između nje i Bakija B3. Njoj je Mladen Vuletić pravio društvo u dvorištu pa je rešila da mu sve ispriča.

Bila sam na Bakijevom nastupu u Bosni! Bukvalno sam za noć potrošila 22 hiljade dinara da bi ga videla samo na 15 minuta. Kada sam ušla u klub on se šokirao. Nije mi bilo svejedno, on je zaboravio tekst pesme, onda sam ja stala za prazan sto poručila piće. – rekla je Dina i dodala:

Samo dva puta u životu sam bilo tako zaljubljena. Mislila sam da ćemo praviti zajedničke planove, ali me je on iskoristio.Živim sama u stanu, a on i dalje živi sa ženom, tako i neka ostane nikada nisam nikom ništa tražila. – rekla je Dina.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter