Izvor:
17.04.2019 u 05:34
0

KONAČNO PREŠLI SA REČI NA DELA?! Milojko i Milijana imali VRELU AKCIJU! Da li uskoro STIŽU RODE?! (FOTO)

Milojko Božić i Milijana Bogdanović jedan su od najkontroverznijih parova na svetu, te oni svojim učešćem u popularnom rijalitiju "Parovi" dodatno intrigiraju javnost svakim posupkom učinjenim u zabavno-humorističkom programu.

Zaljubljeni par u poslednje vreme prolazi kroz turbulenicje u svojoj vezi, ali bez obzira na to, oni uspevaju da opstanu zajedno.

Božić uvek ističe kako mu pet decenija starija verenica znači najviše na svetu, i da je nipošto ne bi ostavio, dok je Bogdanovićeva ta koja vrda i flertuje sa određenim stanarima, što Milojka veoma pogađa.

Golupčići su po svemu sudeći krizu prevazišli, jer se šuška kako su njih dvoje noćas bili intimni, te da su imali odnose.

Šta se tu tačno dogodilo, ostaje da ispratimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter