Izvor:
17.04.2019 u 08:37
0

ŽELI ZABRANJENO VOĆE! Aleks ZALJUBLJENA u ZAUZETOG cimera!? (FOTO)

Takmičarka koja svojom pojavom i postupcima svakodnevno intrigira javnost svakako je Aleksandra Marjanović koja je u poslednjih dana u žiži interesovanja zbog njenog odnosa sa cimerom Elvinom Kadrićem Kadrom.

Naime, pevač iz Sarajeva je otvoreno priznao da primećuje poglede upućene od strane atraktivne crnke, koja nije želela mnogo da govori o simpatijama prema Kadri.

Ne želim mnogo da pričam o tome. Istina je da mi se dopada jedan dečko iz vile, ali još uvek ništa ne bih otkrivala. Neka to ostane, mala, slatka tajna – bila je misteriozna Marjanovićeva.

Kako će se dalje odvijati njen i Elvinov odnos, ostaje da ispratimo u narednim danima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter