Izvor:
01.10.2016 u 16:39
0

OBOŽAVATELJKE PALE U TRANS: Vladimir se OŽENIO u tajnosti sa BIVŠOM UČESNICOM? (FOTO)

Šarmantni Crnogorac Vladimir Tomović nedavno je objavio fotografiju kojom je zbunio sve fanove i pratioce na društvenim mrežama.

Naime, učesnik najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" postavio je fotografiju na kojoj je u odelu, a na reveru je ruzmarin odnosno cvet koji obično nose mladoženje, ali i gosti na svadbi. Međutim, on ima dva cveta, pa su njegovi fanovi pitali da li se on to oženio.

"Ti se oženioooo?", "Sladjana Sladja Petrušić 7 ч. · Idemo u nove pobjede…danas je dan za "SUDBONOSNO DA"…", "KUM NEKOME? MALO NAS DRŽI U DILEMI!!!", "Bravo Vladimire! Prelep kao uvek. Nek je srećno Veselje", samo su neki od komentara koji se nalaze na ovoj slici. Zanimljivo je da je njegova bivša drugarica iz rijalitija Slađana Petrušić pre nekoliko dana objavila da je "danas dan za sudbonosno da" (više o tome OVDE), pa su se fanovi pitali da li su se njih dvoje venčali u tajnosti.

U svakom slučaju, mnogim devojkama će ovo teško pasti s obzirom na to da Vladimir važi za jednog veoma velikog zavodnika i omiljenog među ženama.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Vladimir Tomovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter