Izvor:
24.04.2019 u 07:16
0

POŽGAJ OPLEO PO MILOJKU! IZNEO ŠOKANTNE DETALJE! Evo šta ON radi Milijani kod kuće! (VIDEO)

Već je dobro poznat trougao u kome su se našli Aleksandar Požgaj, Milojko Božić i Milijana Bogdanović. Njihova priča privlači pažnju, kako stanara vile, tako i gledaoca kraj malih ekrana. Odnos između Milojka i Milijane je u poslednje vreme dosta zategnut jer je Aleksandar uspeo da zavede mladu verenicu starlog vuka Božića.

Izgleda da se Požgaj oseća kao vitez koji treba da spasi Milijanu iz kandži Milojka. Mada to ne želi da prizna, Milijani nije ni malo lako, pa je prethodne noći plakala dok je njen verenik spavao.

Požgaj je optužio Milojka da je agresivan što su negirali i Milojko i Milijana. Kada je Milojko pokušao da se odbrani i vrati milo za drago Požgaju, ovaj je samo rekao:

– Čekaj ludi Milojko, čekaj! Dosadan si!

Evo kako se ova svađa odigrala:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter