Izvor:
25.04.2019 u 07:38
0

KONTROVERZNA UČESNICA ŽUSTRO OSUDILA KRALJA DRAME: „On je Gastozzova LOŠA KOPIJA…“! (FOTO)

Bivša učesnica "Parova" Ana Marija Džabazov važila je za jednu od najkontroverznijih takmičarki poznatog šou programa, a njen fizički izgled i danas privlači veliku pažnju.

Naime, ona je specijalno za portal Happytv.rs otvorila dušu i prokomentarisala neke od gorućih situacija u raskošnoj vili.

Prvenstveno nam je priznala da se sa bivšim cimerom, i trenutnim učesnikom zabavno-humorističkog programa Mladenom Vuletićem, čula neposredno pred njegov ulazak.

Čula sam se sa Mladenom pre nego što je ušao u rijaliti. Mladen se zabavlja, zeza, tako da ne bih ozbiljno shvatala njegove rijaliti vezice – smatra atraktivna crnka.

S obzirom na to da se mnogo spekuliše o ljubavnom trouglu Milijani Bogdanović, Milojku Božiću, i Aleksandru Požgaju čiji odnos potresa čitav region, bivša takmičarka poznatog zabavno-humorističkog programa je dala svoj sud na datu temu.

Požgaj mi u čitavoj toj priči nije jasan kako može da radi takve stvari, dok mu je žena kod kuće. Smatram da je on Gastozova loša kopija – zaključuje Džambazova.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter