Izvor:
26.04.2019 u 09:40
0

PRAZNIČNA ATMOSFERA VLADA U VILI „PAROVA“: Učesnici VREDNIJI nego IKADA, evo zbog čega! (FOTO)

S obzirom na to da je počela "Jutarnja kafica" učesnici raskošne vile su danas vredni i orni, jer se obeležava veliki praznik.

Vernici i crkva danas obeležavaju Veliki petak, dan kada je, po verovanju, Isus Hrist osuđen i razapet na Golgoti, gde je i umro.

Veliki petak se smatra najtužnijim danom hrišćanstva i za njega se vezuje veliki broj običaja i verovanja, o čemu je takođe pričala i voditeljka emisije Vesna Vukelić Vendi.

Danas se Crkva seća događaja koji su neposredno prethodili Hristovom raspeću – od trenutka kada je Isus izveden pred sud Pontija Pilata, pa sve do momenta kada je skinut sa krsta i položen u grob koji su čuvali vojnici kako bi sprečili da neko ukrade telo.

Zbog toga je reč o najtužnijem hrišćanskom prazniku.

Takmičari danas farbaju jaja pa u vili vlada praznično raspoloženje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter