Izvor:
04.10.2016 u 22:30
0

EKSKLUZIVNA ISPOVEST MLADENA VULETIĆA: Ovo je prava i jedina istina o RASKIDU sa Dalilom!

Celokupnu javnost, a posebno ljubitelje najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" nedavno su potresla dva raskida – Gasttozza i Zorice i Mladena i Dalile. Međutim, Nenad Marinković je došao u našu redakciju i objasnio sve o navodnom raskidu, a više o tome pročitajte OVDE.

Otkad su raskinuli, Dalila ne prestaje da objavljuje fotografije sa izvesnim Mirzom, pa je Mladen odlučio da ekskluzivno za happytv.rs kaže zašto je došlo do raskida posle toliko vremena.

Raskinuli smo jer je nastavila sa ponašanjem kao u vili i jednostavno me gurala od sebe. Sve sam dao za tu vezu, ništa dobio, a puno izgubio. Ja pojma nemam ni gde je ona ni šta radi niti me zanima. Okrenut sam drugim stvarima, lepšim stvarima. Ja ne znam odakle se on stvorio niti odakle se znaju. A i da ti pravo kaŽem ne pratim njihov rad. Ja nju nisam prevario, bio sam po ceo dan sa njom, a da li je ona mene? Pa zar se ovakav momak vara? – objasnio je Vuletić, a na kraju se i našalio sa sobom.

On je takođe rekao šta trenutno radi.

Ja sam trenutno u teretani, pripremam se za petu sezonu "Parova", a uz to sam postao zaštitno lice preparata za trening, prodavnice mobilnih telefona i poslanik velike koalicije – rekao je on.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter