Izvor:
16.05.2019 u 17:07
0

NJUJORK GA MRZI! Predsednik Donald Tramp započeo tviteraški rat!

Predsednik Donald Tramp pokrenuo je u četvrtak tviteraški puč na Bil de Blasiu nakon što je ultra-liberalni gradonačelnik Njujorka postao 24. demokrata.

– Demokrati dobijaju još jednu lepotu da se pridruži njihovoj grupi– narugao se Tramp, nazivajući Blasia "najgorim gradonačelnikom u SAD-u".

– On je klovn, ali ako volite visoke poreze i kriminal, on je vaš čovek. Njujork ga mrzi! Tramp je tvitovao.

58-godišnji gradonačelnik objavio je u intervju u 'Dobro jutro Amerika' da se kandiduje za predsednika Demokratske stranke, lansirajući video snimak koji se u velikoj meri fokusira na Trampa i kako ga može pobediti.

Njegov dolazak na GMA sa svojom suprugom Chirlane McCrai na njegovoj strani bio je na udaru protestanata policajaca koji nisu bili na dužnosti dok je ulazio u zgradu.

– Ja sam Njujorčanin. Znam da je Tramp dugo nasilan. Ovo nije vest za mene ili bilo koga drugog ovde. I znam kako da ga privedem – rekao je de Blasio na videu.

Donald Tramp mora biti zaustavljen. Pre toga sam ga prebio i uradiću to ponovo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter