NJIHOVA VEZA JE TEMA BROJ JEDAN! Ivan i Jelena u emotivnom i psihičkom rastrojstvu! Još jedna tužna priča je došla do kraja... (FOTO)

Ivan Marinković i Jelena Ilić su u vrlo turbulentnoj vezi i to je svima već poznato. Njihova veza je započela u sammom rijalitiju, činilo se da su savršen par pa ju je ubrzo Ivan i verio.

Posle toliko svađa i prepirki koje su imali, Ivan i Jelena i dalje tvrde da se iskreno vole.

- Ponoviću svima ono što sam rekao Jeleni sinoć. Mislim da nema nikakavog smisla da se ovo više ponavlja. - rekao je Ivan i dodao:

- Što se tiče emocija, naravno da se to ne menja preko dana. To vreme uradi i šta će biti napolju Bog sveti zna. Želim da joj pomognem ovde šta god treba. Verujem i ona meni kao što je i dokazala ali da dozvolim sebi a i njoj prvenstveno, pogotovo što je juče  desilo ono što se desilo, to zna ona samo. Ne želim uopšte da se to pokazuje i pokušavam evo i cceo dan danas da budem maksimalno korektan prema njoj. 

Ivan je obećao da više o Jeleni neće govoriti ali to je nešto što je izgovorio više puta a što se nije obistinilo.

Mnogi stanari su dali sebi za pravo da komentarišu njihovu vezu a na sve te komentare, Jelena je mirno, sa pognutom glavom slušala i ćutala, nije kometarisala. Da li je ovo još jedna tužna ljubavna priča ili će se turbulencije nastaviti ili će pokušaji da se pomire uroditi plodom, ostaje da vidimo.

Međutim, provokacije i kuđenja od strane Jelene su se nastavile nakon emisije.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality