Izvor:
08.10.2016 u 16:59
0

LUNA KAO NOVA BOND DEVOJKA: Popularnu vlogerku GASTTOZZ i ZORICA poslali u Pariz na TAJNI ZADATAK (VIDEO)

Vlogerka Dušica Mladenović poznatija kao "MyLifeStory" Luna na putu je za Pariz i to na tajnom zadatku!

Ova bivša učesnica najboljeg rijaliti šou programa "Parovi" dobra je prijateljica sa Zoricom Dukić i Nenadom Marinkovićem Gasttozzom, pa su je dvoje mladih i zaljubljenih zamolili da im pomogne da dokažu koliko je njihova ljubav jaka.

Naime, Luna ima zadatak da ode u Pariz i da na mostu na Seni snimi katance ljubavi koje su Zoka i Gale tamo zaključali.

Dragi prijatelji, imam nešto mnogo važno da vam kažem, hoću da vam odam jednu tajnu, a to je pravi razlog mog odlaska u Pariz. Ovo je jedna specijalna misija koju sam dobila od mojih prijatelja Gasttozza i Zorice… Vi znate da su oni bili više puta u Parizu, ali sada zadnji put kad su bili, oni su uradili nešto što ja idem sada da snimim. Uradili su nešto što vi ne znate… – ovim rečima započela je Luna svoju najnoviju priču na Jutjubu.

Pogledajte šta je još otkrila ova vlogerka:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter