Izvor:
09.10.2016 u 03:07
0

NIKO NJEMU NEĆE OSTATI DUŽAN: Oglasio se Mladen, evo šta je poručio Atini Ferari!

Nakon što je igračica Atina Ferari koja je gostovala u emisiji "Upoznajte Parove" ispričala kako ju je muvao Mladen Vuletić (više o tome pročitajte OVDE), Crnogorac se oglasio i rekao kako veoma poštuje bivšu učesnicu "Parova".

Atina je jedna divna persona i moja legenda. Obožavam je puno i ljubim svaku njenu reč. Ja volim sa njom da pričam i da se šalim, volim da sam u njenom društvu i prija mi kao drugarica – istakao je on.

Takođe, bivši dečko Dalile Mujić nije mogao da ostane ravnodušan ni na reči Biljane Mitrović koja je učestvovala u "Maldivima" zajedno sa Dalilom (više o tome pročitajte OVDE).

Ovo što je Bilja rekla je čista laž. Ja nisam živeo u stanu nego u hotelu i ona nikad nije bila sa mnom u stanu – rekao je on.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter