Izvor:
09.10.2016 u 14:58
0

RASKINULA SA DEČKOM, PA… Bivša učesnica „Parova“ priznala da je TRUDNA?

Bivšu takmičarku najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi" Avu Karabatić, hrvatsku pevačicu i starletu, uslikali u centru Beograda kako iz apoteke izlazi sa testom za trudnoću.

Avu su kontaktirali novinari lista Alo!, a ona je pokušala da izbegne pitanje, ali je između redova priznala da čeka dete i da momku sa kojim je raskinula nije rekla za novosti.

Sama sam birala i nije mi žao ni zbog jednog dana naše ljubavi. Znam da bi bio dobar otac, a ja nisam takva da ga vežem za sebe zbog deteta. Bili smo srećni zajedno, ali nam nije išlo. Ipak mu želim sve najbolje, a ja ću nastaviti da brinem o onome što je ostalo iza nas – rekla je Ava aludirajući na trudnoću.

Karabatićeva kaže da se njen otac oporavlja nakon što ga je njena majka napustila i pobegla sa prijateljem.

Moj tata je konačno oporavljen, a nju volim bez obzira na to što ne odobravam to što je uradila našoj porodici – priznaje Karabatićeva.

HappyTv.rs/Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter