Izvor:
10.10.2016 u 13:31
0

SVEGA JOJ JE PREKO GLAVE: Tijana Ajfon donela ČVRSTU ODLUKU i RASTUŽILA FANOVE!

Bivša učesnica najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi", popularna starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon donela je odluku koja je mnoge njene fanove uplašila i rastužila.

Naime, Tića je rešila da se polako ali sigurno povuče sa društvenih mreža.

Obrisala sam Fejsbuk profil, tako da znate da me tamo nema više, ostali profili su lažni… Moj jedini profil je ovo, ali kako sam krenula i ovo ću ugasiti – napisala je Tijana na Instagramu.

Dok joj neki pružaju podršku, većina fanova se pribojava da će ostati bez njenih zanosnih selfija, a usput i razmatraju zbog čega se Ajfonka odlučila na ovako drastičan korak – da li zato što su počela predavanja na fakultetima pa rešila da počne da uči ili je jednostavno to "prvi znak starenja".

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ticamaksimovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter