Izvor:
10.10.2016 u 20:18
0

ZALJUBILA SE: Za Macu je Diskrecija postala NEPOZNATA reč! (FOTO)

Bivša učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, promenila je život iz korena nakon izlaska iz najpopularnije vile na Balkanu.

Ona je, za vreme boravka u najgledanijem rijalitiju "Parovi", bila poznata kao osoba od koje se ne može saznati sa kim je bila u vezi i sa kime je spavala.

Maca je čuvala i tajne o tome ko je muva, bez obzira da li je ta osoba oženjena ili ne, jer je poznato da je ona govorila da voli oženjene muškarce.

Ipak, kao što ste mogli da vidite pre pet dana, ona je pronašla novog dečka i od tada se potpuno promenila.

Maca više ne želi da toleriše svojim udvaračima, pogotovo onim oženjenim, pa je počela sve da ih razotkriva na društvenoj mreži Instagram.

Nedavno smo imali vest, kako je otkrila već dva oženjena muškarca koji joj pišu, a sada je na red došao i treći.

Za Macu je definitivno Diskrecija postala nepoznata reč, tako da udvarači, posebno oženjeni, pazite se, jer ona se zaljubila i više nije diskretna.

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/maca.privatno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter