Izvor:
10.10.2016 u 23:05
0

DA NE BI DRUGI PRIČALI LAŽI: Gasttozz saopštio VAŽNU VEST koja se tiče njegovog… (FOTO)

Nenad Marinković Gasttozz zauzet je ovih dana jer radi na snimanju spota za novu pesmu "Namerno". On je prošle nedelje pitao burazengije da učestvuju u njegovom projektu, a sada je ponovo dao obaveštenje povodom toga.

Naime, radi se o tome da Gale želi da se njegove burazengije i sestrazengije prijave, pa da se neko od njih nađe u njegovom spotu. On je zvanično saopštio svojim fanovima, da se ne bi drugačije širile dezinformacije o tome. Svakako, ovo je lepo od Nenada, ipak su ga čuvene Burazengije podržavale tokom učešća u zabavno – humorističkom programu "Parovi".

HappyTv.rs
Foto: Facebook/=D !!! LES GASTTOZZ STORIES !!! =D

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter