Izvor:
12.06.2019 u 07:03
0

UMESTO DA JE ODBRANI, SAMO JU JE UNIŠTILA: SVE BI IZDALA ZBOG POŽGAJEVOG KU*CA!? (FOTO)

Dina Galorini više ne može da podnese svoje cimerke Nataliju i Ivaniu! Naime, ona je ušla u žestok sukob sa Natalijom i to upravo zbog Ivanie, koja ju je dovela do ludila! Međutim, Natali je rešena da odbrani svoju drugaricu!

Ti si kriva za celu situaciju, gurnula si je direktno Požgaju u ruke ali opet nisi joj rekla da se dodiruje sa njim! – vikala je Natalija.

Ona je mlada, ona ne može tako da se testira! Prema njoj sam uvek realna i iskrena, ali ona je sada potpuno drugačija – rekla je Dina!

Međutim, to je isprovociralo Nataliju koja je izgubila kontrolu, pa je umesto da odbrani svoju drugaricu, uradila upravo suprotno!

Ona bi zbog ku*ca izdala sve! Ona se previše podigla jer je uz Požgaja! – rekla je ona.

Pročitaj još:

UPUTIO JOJ OZBILJNE KRITIKE: POŽGAJ NIJE BIRAO REČI, IVANIA POBESNELA! (FOTO)

PONOVO SE PRISETILA STARE LJUBAVI: ILIJANA PRVI PUT PROGOVORILA O LJUBAVI SA DIKOM! (FOTO)

KASNO SU SE SETILE: KADA SU SHVATILE KAKO IH NAROD VIDI, PALE SU U DEPRESIJU! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter