Izvor:
12.06.2019 u 17:07
0

VESNA RIVAS NAKON PAROGRAFA IMALA OVE REČI: Mi nismo KLAN jer je STOKA u oboru! (FOTO)

RUŽICA VELJKOVIĆ OBRADOVALA SVE: Njena beba je prava LEPOTICA! (FOTO)

Vesna Rivas je sinoć imala parograf na kome je odgovorila na brojna pitanja, ali postojao je trenutak kada je ona, na kratko, odustala od emisije koja je posvećena njenom liku.

– Ovi rijaliti čičkovi su odmah poskakali, ali ne znaju kada im je dosta pa smo morali da ih eleminišemo. Ja napolju, oni za mnom i obrnuto. Za dobro cveće se lepe ti čičkovi. Krenuli smo kasno sa normalnim programom, preleteli od detinjstva pa do poslednjih dešavanja kada je rijaliti u pitanju. Mogu da otvorim dušu i pričam o privatnom životu, ali pored dobrih ljudi. Drago mi je da među životinjskim carstvom imam fanove. Stoka je u oboru a mi nismo klan.

NASTAO OPŠTI HAOS U VILI "PAROVA": Puti FAVORITA da govori! (VIDEO)

– Drago mi je da sam pod pažnjiom divnih učesnika, ima drugara i biće ih, uvek će biti i ljubomornih kera – rekla je Vesna Rivas.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter