Izvor:
12.06.2019 u 17:34
0

VELIKA NETRPELJIVOST U VILI PAROVA: Pljuštale PROZIVKE na sve strane!

ĐINA I ĐOLE EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS OTKRILI: Evo zbog čega su pali u DEPRESIJU! (VIDEO)

Nova voditeljka Parova i bivša učesnica Ava Karabatić, puna entuzijazma zbog novog posla, izazvala je netrpeljivost kod Nikole Lakića, koji joj se obratio kroz podsmeh.

– Verujem da ćemo pre otići na reklame nego što ćemo odgovoriti na pitanja koji su postavili gosti. Definitivno je emisija Upoznajte Avu Karabatić, ali ako ona misli da tako treba da vodi, onda ok. Ja bih nju pitao da li zna ko je coki uzeo mleko, i da li zna razlog svađe Ilijane i Izabele?

– Ava će se posle oglasiti, rekao si da nećeš da odizimaš vreme partnerima u vili, ne treba od mene da kradeš kadar – rekla je Ava.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter