Izvor:
12.06.2019 u 17:48
0

UČESNICI PRIZNALI DA IM SE CELA VILA PODSMEVA: Dok je Jelena govorila o LJUBAVI, jedan učesnik joj je zakucao TROJKU!

VELIKA NETRPELJIVOST U VILI PAROVA: Pljuštale PROZIVKE na sve strane!

Jelena Marinković i Ivan Marinković neko vreme su proveli u zatišju, ali sada su ponovo zajedno.

– Ja sam to pričala i to mislim i osećam. On je u većini slučajeva jako sebična osoba. ja sam pokazala da sam neko ko ima veliku dozu tolerancije i ako u životu to nisam – rekla je Jelena.

OVA UČESNICA BUKIRANA ZA BUDUĆU SVADBU: Pao poslovni dogovor u toku emisije!

– U VTR-u možete videti samu jednu stvar, a to je da oni nikad ne mogu da dobiju kadar dok se ne šibaju li tuku. A drugo je, Marinković kaže da se mi sprdamo sa njim, mi to i radimo. Mi se svi u kući sprdamo sa njima. kako se oni mire? Ide veče kada se uključuje Jelenina majka i pljuje sve što treba i ne treba. Onda se javi Ivanova sestra ali ona neće direknto već indirektno da pljuje. nakon svega u 5.43 kreće guslanje u vc-u, idu u klonju, zaključavaju se i vode ljubav, i mire se na jedan smrdljiv način – rekao je Đole.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter