Izvor:
13.06.2019 u 05:48
0

MILOJKO POTPUNO IZGUBIO KONTROLU: MILIJANA ĆE ZBOG OVOGA ZAŽALITI! (FOTO)

Milojko Božić polako gubi kontrolu! Naime, njegova devojka Milijana Bogdanović jasno pokazuje da je zainteresovana za druge momke, što njemu izuzetno smeta! Naime,on je sada optužio svoju dragu da je zaljubljena u momka koji obezbeđuje vilu i požalio se da mu je muka više da je trpi!

Ovo je Milijani bilo smešno jer kaže da jedino može da ga ponovo prevari sa Aleksandrom Požgajem i da niko drugi ne dolazi u obzir!

Pročitaj još i:

NEVENA KALAVER ZAMALO SRUŠILA INSTAGRAM: Obožavaoci se RASPAMETILI kada je pokazala ŠTA TRENUTNO NOSI!

JELENA VRIŠTI OD PLAČA, DOK JOJ SE IVAN SMEJE U LICE: Zatim joj je prišla Bels sa PRIJATELJSKIM SAVETOM! "Sve loše ti se zbog njega dešava, njega niko ne voli!" Ali to NIJE SVE! ŠOK!

DA LI JE BRITKIM JEZIKOM STAVILA TAČKU NA VIŠEMESEČNO PRIJATELJSTVO? Slađa nikad nije bila ovako ISKRENA, razvezala jezik pa iznela NAJGORE Ilijanine osobine!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter