Izvor:
14.06.2019 u 20:20
0

MLADEN IZNEO DETALJE VRUĆEG S*KSA SA ILIJANOM: Objasnio ZAŠTO je ZATRESAO JORGAN-PLANINU, a onda je ONA skočila i stavila ih oboje na STUB SRAMA!

Drama kao i uvek trese vilu "Parova".

"Vruću stolicu" dele Ilijana Vagić i Mladen Vuletić koji su prošle noći vodili ljubav pod jorganom.

-Bilo je sve divno, drago mi je što ste pustili u emisiji, ali budno oko kamere nas je prekinulo. Prošle devojke nisu želele da budu u krevetu pa je bilo tamo gde su Ivan i Jeca uglavnom, toalet, izolacija, solarijum. Nije me sramota! Puklo nas je!

Vesna Rivas se požalila.

-Imao si seks milion puta za ova tri meseca, ali krio si se. Dok je bilo tiho nikad ti ništa nisam govorila, ali kako si hroptao kako vepar, moram da se pobunim! Kao da si se iskaljivao na njoj- rekla je Vesna.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter