Izvor:
11.10.2016 u 19:55
0

DA LI JE ONA TA? Mladen predstavio NOVU DEVOJKU, Dalili NEĆE BITI DOBRO kada je vidi! (FOTO)

Da je veliki zavodnik, Mladen Vuletić pokazao je dok je boravio u luksuznoj vili "Parova" Iako je bio u vezi sa Dalilom Mujić, Crnogorac je koristio prilike da se udvara pojedinim učesnicima rijalitija. No, Mladen već nekoliko dana nije u vezi sa Mujićevom, ali zato nastavlja sa svojim zavodništvom.

Pre nekoliko dana, bivši učesnik je objavljivao fotografije na društvenim mrežama sa razmim devojkama koje je predstavljao kao svoje, međutim sada je predstavio novu mladu damu, a u opisu slike napisao je da se "oseća voljeno".

Ko je dotična devojka i da li je ona njegova nova izabranica, ne znamo, ali moramo priznati da su lep par. Pogledajte ih:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Mladen Djoma Vuletic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter