Izvor:
17.06.2019 u 05:57
0

BELLS VAN SEBE! Nije mogla to da gleda… „Je*em ti život!“ (FOTO)

Nakon izlaska Jelene Ilić iz vile "Parova", produkcija je odlučila da stanarima vile pusti najlepše trenutke koje su parovi doživeli, između ostalog i veridbu Ivana Marinkovića i Jelene Ilić.

Ivan je bio potpuno van sebe nakon što je video da su mu pustili snimke tih, za njih, najsrećnijih momenta, jako se potresao.

Pogledajte: KAŽNJEN JE VRTOGALVOM SUMOM NOVCA: Ali OVO će ga izvući iz problema! (FOTO)

Međutim, na tim snimcima, svi parovi su slavili ljubav, pa tako su osim Jelene i Ivana i tu noć slavili i Lakić i Coka ali i Izabela Alijoski i Kadra.

Bells je takođe teško podnela dok je gledala te trenutke:

– A u pi*ku materinu, samo mi je gore… Ne mogu to da gledam… Bože dragi, ubiću se… Je*em ti život, je*alo vas sve na svetu- govorila je nervozna i tužna Bells.

MUK I TUGA U VILI "PAROVA"! Ruši se svet ljubavi… ONO što je izgovorio, šokiralo je sve! (FOTO)

Ovo veče nije bilo lako ni za Bells ni za Ivana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter