Izvor:
11.10.2016 u 22:49
0

PROGOVORIO POSLE TOLIKO VREMENA: Bane Čolak otkrio zašto je ZARATIO sa Vukom Mobom, ali i šta je uradio kada su Gojkovića UPUCALI!

Bane Čolak, reper i di džej koga pamtimo po aferama sa Tijanom Ajfon koja se pojavila u njegovom spotu, ali i po gostovanju u "Golom životu" u luksuznoj vili "Parova" samo za happytv.rs otkrio je šta se to desilo između njega i Vuka Moba sa kojim se žestoko posvašao.

Sa Vukom je bilo svašta, još onda u emisiji kad sam bio prvi put. Bili smo zajedno, počele su prozivke zato što sam ja odavno na svom Fejsbuku napisao kako mi je muka od kupovine pregleda i da se muzika pretvorila u baš veliko đubre i on se pronašao u tome. Mislio sam globalno, ne na njega. On me prozivao u studiju, tu smo se malo posvađali. Međutim, kada se desio onaj incident, kada su Vuka upucali, ja sam bio četiri meseca u Americi jer sam radio, zvaoa sam ga, čuli smo se i zakopali smo ratne sekire što smo imali – bio je iskren muzičar.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter