Izvor:
11.10.2016 u 23:19
0

ZORIČINOJ I GASTTOZZOVOJ VEZI SE BLIŽI KRAJ: Bivši učesnik priznao zbog ČEGA će ljubavni par ZAUVEK OKONČATI VEZU!

Bane Čolak ispričao je za happytv.rs pravu istinu o svađi sa muzičarem Vukom Mobom, a više o tome pročitajte OVDE. Takođe, Bane je pričao koga poznaje od bivših učesnika "Parova".

– Tijana je učestvovala u mom spotu, znali smo se pre rijalitija "Parovi", družili smo se, znao sam Simonidu, Gasttozza, Vitu Tarota. Gasttozz je multitalentovan dečko, nemam nijednu zamerku za njega. Međutim, njegov ponovni ulazak u rijaliti bi bio poguban za njega. Pokazao je sve što može, da je multitalentovan za muziku, pevanje, svaki njegov naredni ulazak bi bio već viđeno. On se dovoljno pokazao i to je sasvim dovoljno za njega. Želim mu svu sreću na novoj pesmi i spotu. Što se tiče Zorice, znam je, bio sam u salonu kod nje. On je malo više poleteo za razliku od nje. Mislim da je ta njihova priča pila vodu u rijalitiju i da to ne može da uspe jer je ona starija od njega, ima neke stvari iza sebe koje on nema i malo ga koči u muzici. Sa njegove strane to nije isto kao što je bilo u rijalitiju, po pričama ljudi koji su bliski njima, ali stvarno mislim da se toj vezi bliži kraj – objasnio je reper.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter