Izvor:
11.10.2016 u 23:23
0

DALILA IPAK PATI ZA MLADENOM: Pogledajte DOKAZ da Mujićeva NIJE PREBOLELA Vuletića! (FOTO)

Bivši učesnici četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", i bivši verenici, Dalila Mujić i Mladen Vuletić dižu poslednjih dana veliku prašinu u medijima.

Svakodnevno se postavljaju pitanja zbog čega su raskinuli, ko je kriv za to, šta se desilo sa njima, fanovi jednostavno ne mogu da ih zamisle razdvojene.

Isto tako se pojavljaju i novi dokazi, da je Mladen varao Dalilu, da ta ljubav nije bila iskrena, dok drugi misle da se oni pretvaraju i da ne mogu jedno bez drugoga.

Zbog toga je došlo i do sukoba fanova dvoje biših ukućana najpopularnije vile na Balkanu, i sada su se zajednički fanovi priklonili jednome od ova dva svoja favorita.

Dalila je ovih dana želela svima da pokaže koliko uživa sa novim dečkom, da za nju Mladen više ne postoji, i Vuletić se hvalio novim devojkama, ali izgleda da je istina malo drugačija.

Naime, došli smo do fotografije na kojoj se vidi kako Dalila plače i tuguje.

Da li to ima veze sa Mladenom ili su je sustigli neki drugi problemi, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte, fotografiju:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Mladen Vuletić – Mladenovi bankari

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter