Izvor:
12.10.2016 u 00:11
0

TIJANA POBEDILA KONKURENCIJU: Popularni muzičar otkrio da RUŽICA, ŠAVIJA I MACA nisu dobre kao Ajfonka u…

Muzičar Bane Čolak gostovao je u emisiji "Upoznajte Parove", a našem portalu pričao je zašto Zorica nije za Gasttozza (više o tome pročitajte OVDE), kao i zašto su se on i Vuk Mob posvađali (o tome više pročitajte OVDE).

Takođe, Bane je pohvalio Tijanu Ajfon koja je ulestvovala u njegovom spotu, ali je i rekao sa kojim damama bi voleo da sarađuje.

Tijana je bila odlična u spotu, baš me i Marić pitao kakva je ona za saradnju. Snimali smo 5-6 sati i šta god je trebalo, uradila je, šta god su producenti tražili od nje. Sve pohvale za nju, pokazala je profesionalnost na velikom nivou. Ružica je više pevačica, tako da nju sigurno ne bih za spot. Šavija se pojavljivala u spotovima, ali to je više istrošeno, potrebna su nova lica. Sa Macom se znam privatno, pričali smo oko nekog dueta dok sam bio u Americi, pa se možda desi neka saradnja. Možda bi bila fora da se ubaci Simonida u spot. Meni se sviđa Anamarija, pa kad izađe, pozvao bih nju. Ona je jedna od lepših devojaka koje sam video u vili – rekao je on.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter