Izvor:
19.06.2019 u 07:44
0

„PRIČAĆEMO U KREVETU“: Slatke reči u postelji i poljupci za laku noć! Još jednom je poklekao pred svojim rečima! (FOTO)

Nakon što je imao kratki pokušaj "druženja" sa Tamarom Rakić, Aleksandar Požgaj se ipak vratio u naručje Ivanie Bajić koja je uspešno uspela da istera svoju suparnicu iz Požgajevog života ali i kreveta.

Požgaj se nekoliko puta izvinjavao mladoj Ivanii zato što ju je u nekom trenutku odbacio jer je shvatio kakav je ona igrač s obzirom na to kako je uspela da namesti Tamari da bude odbačena.

ČESTITAMO: Poseban dan u domu Dragojevića, slavili do RANIH JUTARNJIH ČASOVA! Ljubav doveli na POTPUNO NOVI NIVO! (FOTO)

– Dobro, kriv sam. Koliko puta treba da ti kažem da sam kriv?- rekao je Požgaj došavši pred Ivaniu povijenog repa.

– Ne, moraćemo da pričamo, ne može to tako.- uzvratila je mlada takmičarka.

OPASNA KAO KOBRA: Isterala je suparnicu iz njegovog kreveta! Vratio joj se spovijenog repa a ona mu odbrusila OVAKO! (FOTO)

– Dobro, pričaćemo u krevetu!- Požgaj je rekao uz poljupce njoj upućene.

Ne znamo kako će podnositi te razgovore u postelji

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter