Izvor:
19.06.2019 u 10:51
0

ZABIBERIO IM JE ČORBU: Zbog njega je pričala sama sa sobom a on je ljubomoran kao pas! (FOTO)

U emsiiji "Jutarnja kafica", Vesna Vukelić Vendi uspela je da izvuče iz takmičara sve što nisu želeli da otkriju ali i ono što im je ležalo na srcu.

Milojko Božić bio je upitan šta mu najviše smeta kod Milijane Bogdanović i šta se deilo kada ga je poslednji put iznervirala, te je on rekao da je to trenutak kada je ćućorila sa Požgajem i šaputala mu nešto na uho. Milijana je pokušala da objasni kako stoje stvari i koliko je ona zapravo bila iznervirana u celoj situaciji:

OKRŠAJ VENDI I LEPE SARAJKE: Zaoštrilo se! Oterala ju je u izolaciju a potom nahuškala NJEGA protiv Irme! (FOTO)

– Sinoć mi je bilo jako glupo i teško! Sama sam sa sobom pričala u izolaciji, bila sam šest sati. I kažem sebi: Bože koliko sam ga samo pazila i gledala da se oporavi i išla u bolnicu, tamo i ovamo, šta sve nisam radila i onda mu sinoć izgovorim takve reči i svašta nešto. Ja sam neko ko može svašta nešto da kaže ali nikad nisam opsovala majku nekome.– bila je iskrena Milijana.

PUKAO MU JE FILM: Poznati reper POVILEO, LJUT kao STRŠLJEN, evo na koga! (FOTO)

Milijana se požailla da više ne može da izdrži ljubomoru njenog verenika kada god razgovara sa Požgajem ili nekim drugim muškarcem.

Šta vi mislite, da li će uspeti da prebrode jaz koji se stvorio među njima?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter