Izvor:
20.06.2019 u 11:32
0

JEDAN ČLAN PORODICE TRPI TEŠKE POSLEDICE ZBOG IVANA MARINKOVIĆA: Kada je čuo OVU PORUKU doslovno se RASPAO!

JELENA USTALA SA STOLICE USRED EMISIJE: Voditeljka Parova razotkrila ŠOKANTNE DETALJE!

Ivan Marinković je dobio poziv od svoje sestre, koja ga je rečima posekla kao mačem:

– Ta osoba koju ti najviše voliš, te gleda stalno i njenu vršnjaci su počeli da je ismejavaju u državnoj školi, pa je zbog toga morala da ide u privatnu. Pričaju kako te bije devojka. Ne znam da li ti je svejedno, meni nije,pogledaj se na šta ličiš i šta sebi dozvoljavaš.

OVA OBJAVA SLAMA SRCA!BIVŠA UČESNICA ISPUNILA SVOJE SNOVE: Njena ŽELJA se ostvarila a bila je tako SKROMNA! (FOTO)

– Na tabeli na kojoj si dobio pedeset odsto glasova podrške, publika te je nagradila i podržala, zbog toga što si zauzeo svoj stav i prekinuo sa osobom koja je agresivna, i koja te ne voli. Jučerašnja tabela nije slučajna, ne možeš da dozvoliš da kukaš, da moliš osobu koja ti nanosi fizički bol, izgubio si kontakt sa relanošću. Trenutno nemaš kontakt sa najvažnijim, to si ti, tvoje dete, tvoji prijatelji, tvoji glasači…znaš da se za to ide u zatvor? Vidiš li da te ta osoba truje da se posvađaš sa svima. Mene ne možeš da lažeš da nikada nisi tako nekog voleo. – rekla je.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter