Izvor:
20.06.2019 u 14:51
0

ZA NJEGA ĆE OVO BITI PAKLENA ZAVRŠNICA RIJALITIJA: SPREMNA JE ZA IVANA, OGLASILA SE MILJANA KULIĆ EVO ŠTA GA OČEKUJE! (FOTO)

PODVUKAO JE CRTU: ELVIN KADRIĆ SE OGLASIO, NJEGOVA PORUKA ĆE ŠOKIRATI MNOGE! (FOTO)

Miljana Kulić koja je dobila sina Željka sa Ivanom Marinkovićem odlučila je da se pomiri sa ocem svog deteta.

Svaku noć sanjam Ivana! Sanjala sam kako je došao u Niš da vidi mene i Željka. Pojavio se na bazenu na kom sam bila sa mamom i tatom. Rekla sam mu: "Vodim te kući, tamo nam je dete!". On je, međutim, usput svraćao u svaki drakstor da popije rakiju, pa smo se posvađali. Napala sam ga što je pijan i što je uništio jetru. Probudila sam se sva u znoju, a kada sam ponovo zaspala nastavila sam da ga sanjam. – ispričala je rijaliti zvezda tokom uživo uključenja na Instagramu.

Ako me Ivan pozove kada izađe iz "Parova", naći ću se sa njim da porazgovaramo.- otkrila je Miljana.

POBEGAO IZ BEOGRADA: POKUŠAVA DA BUDE DALEKO OD NJE! JOŠ JE NIJE PREBOLEO! (FOTO)

Miljana je istakla da bi želela da se pomiri sa Marinkovićem, te da budu u prijateljskim odnosima zbog sina.

Dozvoliću mu da viđa Željka. Volela bih da mu pomognem da prestane da pije i da sredi svoj život. Znam da sam govorila da je klošar, ali ja sam to izgovarala u besu. Ne mislim tako. Da je klošar, ne bih bila sa njim u vezi.– završila je svoje izlaganje!

BIO JE NA IVICI EGZISTENCIJE: UČESNIK PAROVA SE OBOGATIO PREKO NOĆI, EVO GDE SADA PIJE JUTARNJU KAFU!? (FOTO)

ON JOJ GUZVA POSTELJU: ATINA FERARI BEZ BLAMA POKAZALA SA KIM DELI KREVET! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter